magyar english
Múltvadász családfakutatás Mindenkinek
Családtörténeti Kutató Iroda
Tel: +36 30 / 369-5400
Családfa
'A legutolsó koldusnak is ugyanolyan régi családja van, mint a királynak, csak éppen nem tartották érdemesnek feljegyezni."
Wertner Mór (1849-1921)
E-mail: info@csaladfa-kutatas.eu
családfakutatás
Családfakutatás kezdőoldal Bemutatkozás Szolgáltatások Kutatás eredménye Díjanik, számítások Online rendelés Elérhetőségeink, kapcsolatfelvétel, üzenetküldés
családfakutatás
Kezdőoldal
családfa kutatás
Bemutatkozás
családfakutatás
Szolgáltatások
családfa kutatás
Családfa kutatás folyamata
családfakutatás
Családfakutatás eredménye
családfa kutatás
Árak
családfakutatás
Referenciák
családfa kutatás
Források és linkek
családfakutatás
Garancia
családfa kutatás
Adatvédelem
családfakutatás
Vendégkönyv
családfa kutatás
Ajánlatkérés
családfakutatás
Elérhetőség

Családfakutatás árak

A családfakutatás költsége és időtartama a munka természetéből adódóan pontosan nem határozható meg előre. Nem tudhatjuk ugyanis, hova vezetnek és meddig tárhatók fel az egyes ágak. A költségek tervezhetősége érdekében azonban – a többéves tapasztalatot és a megrendelők igényeit figyelembe véve – fix árú kutatási csomagokat alakítottuk ki. Az árak felnőtt korú megrendelőre (kiinduló személyre) vonatkoznak.

1) „Ősfa maximum” csomag

A teljes ősfakutatást az "Ősfa Maximum" kutatási csomag tartalmazza, melynek során általában az 1700-as évekig juthatunk el. Könyv (album) vagy tabló formátumban tudom elkészíteni. Az A4 méretű családfa könyv (album) tartalma maga az ágrajz, egy speciális családtörténeti térkép, az eredeti források másolataiból összeállított válogatás valamint archív településfotók és a források jegyzéke. Általában kb. 4-5 hónapra van szükség az elkészítéséhez.

Ára belföldi kutatás és 2000 előtt született kiinduló személy esetén 350 ezer Ft.

2) „Ősfa 200” kutatási csomag

Családfakutatás (ősfa) az 1800-as évek elejéig, minden ágon. Ez a kutatási csomag a kiinduló személytől elindulva minden ágon 32 ágig terjedő kutatást jelent visszafelé az időben, ami egy felnőtt embert tekintve kb. 200 évet jelent. Optimális esetben 3-5 hét alatt is elkészülhet. A kutatás eredményeit A2 méretű családfa tablón adom át Önnek.

Ára belföldi kutatás esetén 120 ezer Ft.

3) „Néveredet” csomag

Névviselő ág kizárólagos kutatása. Ez esetben csak egy ágat kutatunk, de azt a lehető legnagyobb időmélységig. Az esetek többségében az 1700-as évek első feléig tudunk eljutni. Akár 3-5 hét alatt is elkészülhet.

Ára belföldi kutatás esetén 120 ezer Ft.

A fenti csomagok – igény esetén –kombinálhatók vagy egymással összevonhatók, személyre szabott kutatási terv alapján. Ilyen esetben a kutatás költségeire és várható időtartamára a kiinduló adatok megismerése és a megrendelő céljának, a kutatással kapcsolatos kívánságainak átbeszélése után személyre szabott ajánlatot tudok adni.

A kutatás megkezdése előtt minden esetben egy kisebb összegű előleget, amelyből fedezni tudom a kutatás kezdeti költségeit. A kutatás díjának többi részét a kutatás lezárása után, az elkészült dokumentáció (családfa) átadásakor kell kifizetni. Igény esetén részletfizetésre is lehetőség van. Munka közben tartom a kapcsolatot a megrendelővel, és tájékoztatást adok a kutatás esetleges fordulópontjairól. A megrendelőnek lehetősége van eldönteni, igényli-e például a kutatás külföldön történő folytatását.

Nagyon fontosak a kiindulási adatok, melyek (ha jól összeszedettek, és nagyszámú használható adatot tartalmaznak), csökkentheteik az elvégzendő kutatás időtartamát és költségeit.

Válogatás - képgaléria
ősfa díjak
családfa árak
család fa díj
Múltvadász Családfakutatás
Tel: +36 30 / 369-5400
Családfakutató Iroda